Jump to content
Sign in to follow this  
Ian Macmillan

Homepage display using Chrome

Recommended Posts

Since earlier this morning, when all was as normal, I now find that the righthand panel on our homepage has vanished and a list of 'New Topics' has appeared underneath the Member and Forum Statistics boxes.  Something similar has also occurred on the Great War Forum, a site that also uses an InVision software package.  This has happened using my customary Chrome browser on a Mac.  All looks as usual, however, on both Firefox and Safari.

 

Am I alone in this?  If not, anyone with an explanation of what may have occurred?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The display issue remains and I see that I've now defaulted to a larger 16-point font size as well - still no idea why any of this has happened, and I've certainly not made any changes myself.

 

Selecting 14 thankfully returns things to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

John, I fear that makes no difference ..... but this has all happened in the normal 14-point font size!  These fluctuations are beyond me.

 

Edit:  About 2 minutes later, the normal view has restored itself, all unaided by anything I've done.  Remarkable!  Poltergeists??

Edited by Ian Macmillan
Amazement!

Share this post


Link to post
Share on other sites

My homepage display on Chrome has today reverted to the display I described , above, back in June - and I see I'm again getting a larger default font size too, which I'll correct before pressing Submit Reply.  All OK on Safari, as last time.  And all was OK first thing this morning as I did Links.  It fixed itself unaided last time, so let's see what tomorrow brings.  Oh, and as last time, another Invision-powered site that I use has gone the same way.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the record, no change on Chrome this morning for the Forum presentation (or the other one I use that has the same software package), but all as before on Safari.  And the default font size is again too large, as can be seen.  

 

Edit:  In drafting, there are clearly 2 font sizes, but I note that they have resolved to a single, normal size on submission.  How odd!

Edited by Ian Macmillan
To add a PS

Share this post


Link to post
Share on other sites

A further note to say that the change of presentation on Chrome seems to have become permanent this time.  And I now routinely see a large size font whilst drafting, but that resolves to our default size on submission.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

John: That's the version I have too, and I'm interested to hear that Sim is finding something similar - but not yourself.  It's all most odd, and I'm certainly not aware of having played with any settings or somesuch that can have induced this change, having started the day as normal.  Computery!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ian

 

Have a look in Settings > Advanced Settings > Privacy > Content Settings > Zoom Levels

 

Here the magnification is set for a specific site. If the forum is in there, delete it.

 

I can't find any method to add urls in there. There are a few setup in mine, but I don't know how they are entered (or why)

 

ATB

Trog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trog, Many thanks but that's not the answer as it turns out.  The AA website was the only one there, and I've no idea why.  Ian.

Edited by Ian Macmillan
That's AA, as in Automobile Association.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×